Blog

Mie imi place calatoritul - episodul 8

2014 a fost pentru mine un an bun. Foarte bun! Mi-a facut rost de cele mai faine excursii din viata mea de pana acum. Locuri noi, oameni noi, valori noi... :)

2014 – Berlin

Cand incepi anul cu dreptul…asa o duci pana la Berlin si inapoi :)

Am fost pentru doar 2 zile in acest oras, dar am inteles din prima ca e pentru tineri, cu multe locuri de iesit cu prietenii sau pentru legat prietenii noi: de la simple cafenele pana la restaurante sofisticate, terase, parcuri, cluburi si foarte multe pub-uri deschise pana tarziu in noapte. Era plin de lume peste tot, Berlinul a fost cea mai frumoasa surpriza din calatoriile mele. Am facut si un mic tur de oras, am vazut marcajul fostului zid care a despartit in 2 lumi capitala Germaniei, pentru 28 de ani. Va recomand cateva zile de distractie in cel mai plin de viata loc pe care l-am vazut pana acum :)

2014 – Nisa

Oh, da! 10 cu coronita! Nu doar pentru Nisa, ci pentru toata coasta de Azur, de la Cannes pana la Saint Tropez :) Am batut in lung si-n lat toata coasta si mi-a placut la nebunie. Cel mai bine m-am simtit la Saint Tropez, unde am calatorit cu un vaporas, intr-o excursie de o zi. Saint Paul de Vence a fost descoperirea acestei vacante…un orasel ca o galerie de arta, unde fiecare locatar avea propriul vernisaj, fie ca era un telefon vechi atarnat pe sfoara de rufe sau un magazin luxos de tablouri :)

Fete de la musique si cateva meciuri ale Frantei si Algeriei din campionatul mondial au completat perfect experienta!

Am povestit despre vizitele mele pe blogul de calatorii al unui prieten: http://www.sacalatorim.ro/specialitatea-zilei-coasta-de-azur/

2014 – Atena

Ce poate fi mai frumos decat sa revezi locurile care ti-au mers din prima la suflet?! Da, Atena chiar este acel loc pentru mine, o a doua casa, mi-as dori eu :)

Asa pentru ca am meritat! Am avut parte de cateva zile superbe de septembrie. M-am oferit sa fac pe ghidul si am condus lumea (colegii de munca din alte tari) la Acropole, la stadionul Panatinaiko, sus la muntele Lycabettus , in piata Syntagma si in orasul vechi Plaka, dar si seara, la cluburile si terasele din Kolonaki si Monastiraki. De aceasta data am fost si in Glyfada, o zona mult mai animata, datorita pozitionarii pe plaja. Superb, ce sa zic?! Am zis si despre Atena, pe acelasi blog: http://www.sacalatorim.ro/atena-a-doua-mea-casa/

SOLICITA O OFERTA PERSONALIZATA

CEL MAI IMPORTANT PAS ESTE SA IMI SPUI CE CAUTI. ADAUGA DETALII IMPORTANTE IN SOLICITAREA TA,
IAR EU VOI RASPUNDE IN SCURT TIMP. MULTUMESC.

seven colours footer