Blog

Mie imi place calatoritul - episodul 9

2015 – Snow Fest

Nicio distractie de grup nu intrece acest festival. Am fost deja de doua ori (in echipa de suport a organizatorilor) si mai merg.

Pe langa faptul ca ai partii cat vezi cu ochii, de toate nivelurile, statiunea este mare, superba si oferta de distractie e pe masura! Daca pui la socoteala ca romanii umplu pentru o saptamana statiunea Les 2 Alpes va garantez ca nu se pleaca pe minus…decat la grade. Celsius! :)

Atat impatimitii de spoturi de iarna cat si cei mai casnici se vor distra la fel de bine. Programul contine concerte, concursuri si probe sportive, cursuri de ski si snowboard si multa, multa voie buna.

2015-Paris

2015 – Paris

Daca nu tineam neaparat sa plec undeva de ziua mea, nu aflam cat de romantic si frumos este Parisul. Am crezut ca acolo vizitezi cat mai multe muzee, fara pauza, ca sa cunosti istoria si arta si sa intri in rand cu lumea…dar nu e asa deloc. A doua mea vizita la Paris mi-a schimbat total parerea. Nu este doar un loc cultural ci unul foarte romantic si daca iti iei timp sa fii atent la oameni, la plimbari si te lasi dus de val (al Senei, evident) o sa descoperi un alt Paris, cel din filme! Cu tarte de mere bune, cu calatori care au ce povesti despre experientele lor in orasul iubirii, cu spectacole si prestatii ale artistilor de strada si cu multe posibilitati de distractie. Este unul din acele locuri care dezvaluie de fiecare data lucruri noi, unde te simti altfel si iti doresti sa revii.

2015-Cracovia

2015 – Cracovia

"Do you want to see the dragon?" e scris pe peste tot. Aceasta intrebare (retorica, de altfel, pentru ca nu ai cum sa nu il vezi) este la fel de populara ca "Ce mai faci?" in Cracovia. Locuitorii se lauda cu acest dragon si cu povestea lui. Dupa asta iti dai seama ca poti trai cateva zile de vis in vechea capitala a Poloniei. Pentru mine a fost una din cele mai frumoase surprize: mancare excelenta, oameni plini de energie si un oras istoric plin de viata. Stradute pavate, piata de marfuri, castelul Wowel in pivnita caruia a trait acest dragon (nu, nu era personajul pozitiv…dar a devenit intre timp :) ) si foarte multe biserici. Exista in centru strada cu 5 tipuri diferite de biserici, din cate am inteles un record cu care se mandresc. Mina de sare de la Wieliczka aflata la 20 de km de oras, Auschwitz-ul, la 60 km distanta de Cracovia sunt doar cateva obiective turistice pe care vi le recomand.

SOLICITA O OFERTA PERSONALIZATA

CEL MAI IMPORTANT PAS ESTE SA IMI SPUI CE CAUTI. ADAUGA DETALII IMPORTANTE IN SOLICITAREA TA,
IAR EU VOI RASPUNDE IN SCURT TIMP. MULTUMESC.

seven colours footer