Parteneri

Site4All - Catalog de firme

Site4All - Catalog de firme
Site4All este o platforma complexa, dar in acelasi timp usor de folosit, care ofera firmelor unelte valoroase de promovare, in timp ce utilizatorii beneficiaza de un portal accesibil care sa le ofere raspunsuri la nevoi. In plus, punem la dispozitie si o platforma gratuita de blogging, cu sute de bloggeri si mii de cititori in fiecare zi. Acoperim toate domeniile de activitate din Romania si ajutam utilizatorii sa afle informatii relevante despre locurile care ii intereseaza. Reprezentantii afacerilor au posibilitatea sa-si construiasca prezenta online pe Site4All si sa comunice direct cu clientii actuali si potentiali prin intermediul paginilor dedicate firmei, oferind informatii detaliate despre oferta, promotii, date de contact si multe altele. Caut sa imi fac firma cunoscuta
Felicitari, ai nimerit in locul potrivit! Site4All este o platforma pentru cei ca tine, care detin o companie serioasa, prin care vor sa ajute cat mai multi oameni. Pentru a te face cunoscut, dar si pentru a-ti tine clientii aproape, iti punem la dispozitie o serie de unelte extrem de utile si usor de folosit, prin care sa arati lumii cine esti.
Creaza o pagina dedicata afacerii tale, in care sa iti prezinti serviciile, viziunea, de ce esti mai bun decat concurenta si, nu in ultimul rand, sa le comunici oamenilor cum pot da de tine.
Odata ce ai capatat notorietate, Site4All te ajuta sa construiesti o comunitate in jurul companiei, in care sa poti interactiona usor cu oamenii care au incredere in tine. Profilul afiseaza intr-o maniera interactiva prezentarea companiei, imaginile si videoclipurile de promovare, grupurile din care face parte, evenimentele, ofertele curente si chiar rating-urile clientilor.
Numeroase studii au demonstrat ca un om bine-informat tinde sa ia mult mai usor decizia de cumparare. Pentru a-ti orienta clientii catre serviciile de care au nevoie, transmite-le informatii relevante prin intermediul platformei complexe de blogging pe care ti-o punem la dispozitie. Totodata, iti oferim si cititori interesati de subiectele abordate de tine, crescand numarul de vizitatori.
Da click aici daca vrei sa afli mai multe despre pachetele Site4All. Daca deja te-ai hotarat, apasa butonul de mai jos. VREAU SA FIU PROMOVAT

Attitude Events

attitude events
Attitude Events s-a nascut din dorinta de a aduce atitudine, stil si temperament de a imprima o personalitate puternica asupra tuturor conceptelor realizate de noi. Filosofia noastra este de a crea lucruri frumoase, diferite si de a insufleti orice vis, orice dorinta, orice idee venita din partea clientilor nostri si a le transpune in realitate.

Ne dorim sa educam consumatorul prin evenimentele realizate de noi si sa contribuim la perfectarea unei mentalitati contemporane care sa integreze Romania in aria tarilor cu oameni frumosi, curajosi, profesionisti si cu ATITUDINE.

Vrem sa cream lucruri noi si sa evidentiem capacitatile creative in orice domeniu, bazandu-ne pe stil, respect, ratiune si bun simt.

Inainte de a schimba lumea, incercam sa ne schimbam pe noi insine printr-o permanenta receptivitate si flexibilitate, unde calitatea si manierele primeaza.

Floraria Veria

Floraria VeriaVeria este acea florărie online din București care vă oferă întreaga gamă de servicii de design floral, inclusiv pentru evenimente private sau de afaceri. Până aici nimic nou, însă ceea ce ne diferențiază sunt clienții noștri. Clienților Veria sunt atrași de artă, iubesc frumosul și apreciază creativitatea manifestată sub orice formă. Ei apelează cu încredere la serviciile noastre, împărtașindu-ne dorințele, dar și exigențele lor, convinși fiind că le vom livra creații florale care vor fi cel puțin la nivelul așteptărilor lor. Conștiente de încrederea acordată, ne străduim ca buchetele de flori, aranjamentele florale și celelalte decorațiuni florale Veria să fie pe măsura viziunilor clienților noștri, în totală armonie cu stilul ales, fie el clasic, modern sau romantic.

Așa cum noi, oamenii, suntem unici, la fel și florile, frunzele, plantele sunt unice. La Florăria Veria fiecare buchet, fiecare aranjament floral, fiecare eveniment în parte este o creație unică, o reprezentare a viziunii fiecărui client. De aceea, oricare ar fi viziunea, fie ea foarte amănunțită sau doar un concept vag, vom lucra cu dumneavoastră pentru a-i surprinde esența. Așteptăm cu nerăbdare să vă ascultăm poveștile, planurile, visele, sa vă răspundem la întrebări, astfel încât să creionăm conceptul de design pentru o creație florală unică și memorabilă!

seven colours footer