Blog

Vad multe postari ale mamelor care ar vrea sa plece in vacanta cu copiii lor mai mici.  In tara, dar sa nu isi vanda un rinichi pentru asta.  La all inclusive, intr-o statiune linistita, pe malul marii, daca se poate. Cu loc de joaca unde sa se distreze copilul. Sau in strainatate. Cu avionul sau cu masina personala, dar sa nu faca mult pe drum. 

As vrea tare mult sa elimin niste frici si sa daram niste mituri.

Daca tot stam in casa si gatim, in loc sa plecam undeva in vacanta, daca tot avem timp sa visam si sa ne amintim sau sa nu uitam… scot din maneca unul din asii mei norocosi si va spun cum am facut rost de reteta originala de Tzatziki.

Anul 2006 a fost un an greu pentru mine si cu toate acestea am constatat ca nu imi amintesc mai nimic din acea perioada. Imi amintesc doar ca am vazut Barcelona. Love at first side! Imi spusese cineva ca daca vad Barcelona inainte de Paris nu o sa ma mai fascineze nimic din Europa... si cam asa a fost! Eram cu prietena mea intr-o statiune pe Costa Brava. Pe langa vizitele la muzeul Dali (pictorul meu preferat) din Figueres, Empuria Brava, corida si fantanile cantatoare, noi am umblat mai mult sa facem shopping. Nu am ajuns nici macar o data pe plaja.

Comunicarea corecta cu agentia de turism presupune respect, profesionalism si interes.

Nu trebuie sa fie cel mai bun agent care sa fi vizitat toata lumea, dar trebuie sa fie cel mai sincer si integru. Parerea mea! 

Cu totii ne dorim clienti fericiti, dar ei devin fericiti la sfarsitul vacantei, si pana atunci e important sa facem tot ce stim noi mai bine. Inainte, nu dupa. 

Toata lumea isi doreste o vacanta cat mai frumoasa.

Dupa ce muncesti un an intreg, este si normal ca visezi la un concediu de vis, fara griji si fara nervi. Nu intotdeauna socoteala de acasa se potriveste cu cea din targ, insa unele lucruri pot fi controlate si chiar evitate. Cum? Iti dau reteta mea:

Episodul de azi despre calatoriile mele imi aduce in fata unele din cele mai dragi amintiri si experiente. 

Sa fie despre mare sau munte? Sau despre locuri cu oameni frumosi? Sau despre toate acestea la un loc? 

Va las sa descoperiti in articol...

SOLICITA O OFERTA PERSONALIZATA

CEL MAI IMPORTANT PAS ESTE SA IMI SPUI CE CAUTI. ADAUGA DETALII IMPORTANTE IN SOLICITAREA TA,
IAR EU VOI RASPUNDE IN SCURT TIMP. MULTUMESC.

seven colours footer